Over mij

Hallo! Mijn naam is Gerrie Arts

Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in gezondheid en vooral in wat je daarin zelf kunt doen om gezond en vitaal te blijven. Zelf kreeg ik fysieke en mentale klachten na het plotseling overlijden van mijn vader. Te lang luisterde ik niet naar wat mijn lichaam me probeerde te vertellen. Doorgaan, hard werken, mezelf aanpassen aan wat anderen van me verwachten en vooral goed mijn best doen. Dit werd mijn overlevingsmechanismen om gezien en gehoord te worden. Daarbij kwam nog mijn hoge gevoeligheid. Ik raakte uit balans kreeg klachten, voelde verdriet, onrust en pijn, maar kon er niet bij komen. Daardoor ben ik op zoek gegaan naar de diepere essentie van het leven. Meerdere gevolgde opleidingen, workshops, trainingen en sessie, s maakten voor mij de relatie tussen de klachten op fysiek en emotioneel en mentaal niveau duidelijk. Vooral de opleiding tot voetreflex en MEE therapeut heb ik met veel passie en verwondering gevolgd.

Wonderbaarlijk wat je voeten en lichaam je allemaal kunnen vertellen en vooral welke klachten je allemaal via deze informatie kunt gaan behandelen.

Na 24 jaar als tandartsassistente/preventieassistente gewerkt te hebben, kon ik de tijd en ruimte vinden om mijn passie te volgen. Mijn reis heeft mij leren luisteren naar mijn Hart. Dus….. Nu volg ik mijn hart want dit klopt altijd☺ In 2009 kwam mijn gekoesterde droom uit en heb ik mijn praktijk BIJ-DE-VOET geopend. Als pedicure werk ik aan de buitenkant van de voeten en met de voetreflexmassage en meetherapie werken we aan de binnenkant (oorzaak) van de klachten. Het inzicht en kennis vanuit de traditionele chinese geneeswijze (leer vanuit de vijf elementen) is de basis van waaruit ik als (voetreflex/mee)therapeut werk.

Uw voeten zijn voor mij de ingang tot elke behandeling.

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak neem contact op met Bij-de-Voet

Pedicure

Een goede voetverzorging is voor iedereen belangrijk. Niet alleen voor mensen die last hebben van hun voeten, maar vooral ook om voetklachten te voorkomen. Of u nu veel loopt, staat of aan sport doet, realiseert u zich dat uw hele gewicht vaak op uw voeten rust.

Lees meer

Voetreflex

In mijn praktijk bied ik meerdere vormen van massage aan.
De massages kunnen zowel een ontspannend als een helend karakter hebben.
Combinatie van de gekozen massage met bijv. Reiki, Triggerpoint/MEE-therapie,
kunnen het gewenste effect versterken.

Lees meer

Mijn praktijk

De naam Bij de Voet is ontstaan vanuit mijn belangstelling voor gezondheid, natuurgeneeskunde in relatie tot voeten. De woordspeling van het kruid ‘Bijvoet’, een kruid dat een genezende werking geeft bij been- en voetklachten, leidde tot mijn praktijknaam ‘Bij-de-Voet’.

Lees meer